Skip to content

Spela på sport

För att skapa lite extra spänning när man ser matcherna med sina favoritlag, kan man tippa en slant på vem som man tror vinner. Man kan även spela på vem som gör flest mål, vilket lag som gör det första eller sista målet och mycket annat. Men det är en bra början att tippa på vinst eller förlust för sina favoriter. 

Dessa tips nedan kommer dels från våra egna erfarenheter och observationer, samt från sports bettingsajten Tippat.se.

Börja med att sätta in dig i sporten. Läs nyheterna och leta även upp gammal information. de som tippar bäst och vinner mest är de vetgiriga. De som studerar spelare och matcher för att se vilka som har överhanden. Kollar man bara på senaste matchen är det lätt att få missvisande resultat. Förlorar ett lag betyder det inte att de är dåliga. Leta fram källor som kan förklara varför de förlorade. Var det andra laget helt enkelt mycket bättre eller var det förlorade lagets bästa spelare frånvarande? Kanske brukar inte laget spela på konstgräs och det nya underlaget gjorde det svårare? Sådana saker måste man ha i åtanke när man försöker lista ut vilka lag som är bra och vilka som har en bit kvar innan de når stjärnstatus.

Som Tippat.se säger:

För att bli framgångsrik genom att spela på sport så gäller det att du hittar en fördel gentemot spelbolagen. Den här fördelen kan du ofta skaffa dig via speltips från kunniga sportintresserade individer som delar med sig av sin kunskap.”

Alltså måste man försöka veta mer än spelbolagen, annars kommer man aldrig att vinna stort. Satsar man alltid på den som spelbolagen anser vara den klara vinnaren, är oddsen låga och du vinner knappt någonting. Ligger oddsen på 1.25 och du satsar 100 kronor kan du som bäst vinna 125 kronor vilket ger ett plus på 25 kronor. Inte mycket att hänga i julgranen när man vill öka spänningen.

Tippat.se är en av de sportintresserade parterna som man kan utnyttja för att skapa sig en fördel. Deras speltips och lagrecensioner gör det lättare att göra ett informerat beslut när man ska satsa pengar. De pekar också ut bra odds på flera olika sajter och gör det lättare för dig att hitta ett odds som ger mer avkastning vid vinst. Och klart bäst är att de tar upp flera olika sporter och tävlingar: allt från fotboll till Eurovision. Så du kan alltid hitta några tips som passar dina intressen.