Skip to content

Premier League i full rulle – se det live!

Alla fotbollsfan har väl inte missat att Premier League är i full rullning? För oss som älskar sporten finns det lite som klår att få sätta sig i soffan med lite snacks, kanske en kall öl, och se den senaste matchen. Det enda vi kan komma på som är bättre, är att få vara där, på plats och heja med tusentals andra fans. 

shutterstock_304212143
PG Snap / Shutterstock.com

För att få se de riktigt stora matcher måste man vara ut i god tid för att få en biljett. Nu leder Manchester United ligan efter 110 veckor och deras matcher, även in i januari, är fullbokade. Det enda man kan hoppas på är att någon som redan köpt biljett, får förhinder och väljer att sälja biljetten.

Men man kan fortfarande få en dos av Premier League på plats i London. Det finns fortfarande företag som erbjuder platser på vissa matcher, där de inte blivit slutsålda än. Köper man biljetten genom ett reseföretag för man den fina bonusen att flygbiljett, hotellövernattning och Club Level biljett ingår i ett enda pris.

Att skaffa biljetten själv har visat sig genom åren vara lite problematiskt. Det finns många skumma företag som säljer biljetter som i fungerar när man väl ska gå in på arenan. Det kan också vara alldeles för höga priser. Genom att kontakta ett genomskinligt företag som har officiella avtal med de olika fotbollsklubbarna, kan du känna dig säker att det sker kontinuerlig kontakt mellan resebolaget och fotbollsklubben för att se till att du som kund får en bra resa och att alla tider hålls. Globalt sett är det inte så många företag som får möjligheten till avtal med fotbollsklubbarna, så hittar du ett företag med dessa förmåner ska du hålla fast vid dem!