Skip to content

Hitta din träningsfrom

Alla är vi olika som personer och vi gillar olika saker. Så även när det kommer till att hitta sin tärningsform. Vissa gillar att springa andra gillar att gå på gym och träna. Kanske cykling är det som du vill och tycker är skoj. Huvudsaken är att man tycker det är roligt och att man ser fram emot nästa träningspass.

Du kanske tycket vi tog i lite i ingressen om att tycka träningen är rolig och att se fram emot nästa pass med träning. Kanske det är en lite sanning med modifikation. Det är inte alltid roligt att träna men om man försöker se det hela på ett positivt sätt så går det alltid lättare även om man har en motig dag och det kanske inte känns så härligt med ett träningspass.

Om du precis  är i början av din träning och inte riktigt vet så kan det vara bra att prova på lite olika träningsformer. Låna en cykel från någon bekant och ge dig ut för att testa några gånger. Skulle det kännas bra och du fick smak för cykelträning så kolla in Cykelkraft på nätet som säljer cyklar och beställ en egen cykel som du kan använda dig av.

Framförallt så ska du känna dig nöjd efter du har genomfört någon form av träning. Det kan ta ett tag innan du kommer att se resultat av allt du tar dig för. Men så småningom så kommer du att känna dig piggare och mer alert. ge inte upp om det blir motgångar utan försök att pränta in i ditt huvud att detta är bra för dig. och det kommer att bli enklare längre fram.