Skip to content

Att vara supporter

Om du är en äkta supporter så vet du vilken glädje och gemenskap det kan ge att följa ”sitt” lag på deras matcher i både uppgång och nedgång. Spänningen innan matchen är som fjärilar i magen.  Känslan av samhörighet att tillsammans med gruppen ta en öl och en korv innan ni letar reda på era platser på läktaren. Att vara supporter innebär att ha en andra familj.

support

Att resa till olika städer varje helg för att vara där och heja på ert lag även på bortaplan. Att stå upp för att tillsammans med hejarklacken sjunga och heja fram laget.

Som supporter bär man självklart upp lagets logga på till exempel kepsar, tröjor och flaggor. Om du vill hitta snygga supporterprylar med ditt lags logotyp på är supporterprylar.se en bra butik. Där finns många roliga produkter som du kan använda för att visa att du stödjer ditt lag.

Det är vanligt bland supportrar som tillhör en klubb eller som är ett gäng som brukar samlas för att se matcher ihop att de också klär sig lika. Det är ytterligare en sak som ger gemenskap och gör det ännu roligare att följa laget. Detta brukar gälla oavsett om gänget följer motorsport, hockey, amerikansk fotboll eller vanlig fotboll.

Ännu roligare kan det bli om gruppen väljer att trycka upp sina egna tröjor, eftersom det då är möjligt att välja både text, namn och nummer. En sådan tröja är också en utmärkt presentidé om någon du känner är ett stort fan av ett lag.

Förutom klädsel att använda under matcher, som tröjor, mössor, halsdukar och flaggor finns det en mängd andra supporterprylar som du kan utrusta dig, dina nära och kära, samt ditt hem med. Snygga manchettknappar låter dig till exempel visa att du stöttar ditt lag på ett diskret sätt, samtidigt som de ger en elegant touch till skjortan. Det finns också detaljer som klockor, armband och mobilskal.

Redan när barnen är små kan det vara bra att lära dem vilket lag de ska heja på. Det kan du göra genom att ge dem supporterprylar i form av badankor, spel eller actionfigurer. Som du förstår finns det en uppsjö av produkter som talar om för omgivningen vilken stolthet som du känner för ditt lag.